Over ons

De gezichten achter Lok Living!

Over ons

Lok Living

Lok Living is opgericht door Maarten Lok. Al van jongs af aan heeft hij een grote passie voor het werken met hout. Na een tijd als timmerman gewerkt te hebben, startte hij zijn eigen bedrijf. Steeds vaker kreeg hij aanvragen voor meubels op maat. Dit bracht hem op het idee om tafels te gaan produceren en verkopen. Er kwam een showroom en werkplaats in Warmenhuizen en sinds 2018 is ook onze webshop gaan lopen. Er kwam een tweede showroom in Bodegraven en ondertussen werd de showroom in Warmenhuizen verhuisd naar een groter pand.

Flinke groei!

Lok Living is de laatste jaren flink gegroeid en inmiddels werken wij met een mooi team bestaande uit bezorgers, meubelmakers, en een administratief medewerker. Kelly, vrouw van Maarten, runt de webshop en doet tevens de marketing. Jan-Willem (Showroom Bodegraven) en Maarten zelf zijn verantwoordelijk voor de verkoop.

Inmiddels zijn al veel huiskamers, bedrijfsruimtes en winkels voorzien van een mooi item uit de collectie van Lok Living. Wij hopen uiteraard nog veel mooie meubels te mogen maken!