Ruilen of Retourneren

Wilt u uw aanko(o)p(en) uit onze winkel of webshop omruilen en/of terugbrengen? Dat is geen probleem! Bij Lok Living kunt u uw aanko(o)p(en) binnen 14 dagen omruilen of retourneren onder de voorwaarden dat het product niet is gebruikt en in de originele verpakking met de originele aankoopfactuur wordt geretourneerd.

Tafels worden op maat geleverd en gemaakt op bestelling en kunnen daarom niet worden geruild. Heeft u een klacht of defect? Dan doen wij ons uiterste best om dit te herstellen en/of een nieuw product te leveren.

Een retour dient altijd per mail aangemeld te worden. Stuur een e-mail naar info@lokliving.nl met in de onderwerpregel RETOUR.

De omruil/retourtermijn gaat in op de dag dat u de aanko(o)p(en) thuis heeft ontvangen. U ontvangt binnen 3 werkdagen van ons een reactie via de e-mail.

Tijdens de omruil/retourtermijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product(en) en de verpakking. U zal het/de product(en) slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het/de product(en) wenst te behouden. Indien u van de omruil/retourgarantie gebruik maakt, ontvangen wij het/de product(en) met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking graag retour.

De verzendkosten voor een retourzending zijn altijd voor de rekening van koper. Mocht het gaan om een klacht/defect dan kunnen wij de product(en) kosteloos voor u omruilen.

Voorwaarden van het retourneren

De voorwaarden voor het retourneren van een bestelling hangt af van het type product:

– Kleine meubelen als stoelen die met de pakketdienst bezorgd zijn, mogen op dezelfde manier geretourneerd worden. De kosten van het retourneren zijn voor de koper.

– Bij grote meubelen als tafels en kasten die bezorgd zijn door de bezorgdienst van Lok Living of door middel van een andere transportdienst gelden afwijkende voorwaarden. Vraag hiernaar via ons contactformulier of neem contact op met onze klantenservice via info@lokliving.nl

Het is tevens mogelijk kosteloos te retourneren door binnen 14 dagen het/de product(en) zelf bij Lok Living in Warmenhuizen terug te brengen.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt deze verder afgehandeld. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en binnen 30 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen terugbetaald.